Vés al contingut
  • Centre Obert Casa Nostra

Centre Obert Casa Nostra

A qui s'adreça:

S'adreça a nens i nenes de Canovelles en edats compreses entre els 6 i els 12 anys. Es fa especial atenció als nens i nenes considerats en situació de risc social o vulnerabilitat social. Per demanar plaça cal adreçar-se als Serveis Socials de Canovelles.

Objectius:

Oferir un espai educatiu a la infància de Canovelles en edats compreses entre els 6 i 12 anys. Afavorir i potenciar el procés de socialització i adaptació d'aquests nens i nenes. Afavorir que els nens i nenes en situació de risc social circulin per la xarxa social normalitzada.

La nostra feina es divideix en diverses àrees:

  • Adaptació al medi social ( hàbits i normes, conducta, etc.).
  • La família.
  • La creativitat artística.
  • Coneixement de l'entorn social i cultural.

Breu descripció:

La nostra metodologia és educativa envers els nostres nens i nenes, les nostres eines són els límits educatius, el raonament i la reflexió, l'atenció individualitzada i el vincle afectiu. A partir d'aquests elements es treballa la relació interpersonal, els hàbits de conducta social, hàbits d'higiene personal, l'adaptació als diferents medis en el que l' infant es relaciona ( família, escola, activitats extraescolars...) entre altres coses segons cada individu., El Centre Obert programa la acció educativa en blocs permanents durant l'any escolar: Assemblea i berenar, higiene personal, seguiment escolar, taller de manualitats, taller de teatre i expressió corporal, joc lliure i dirigit, joc exterior i sortides de cap de setmana. A més a més participa puntualment d'algunes festes del poble com Sant Jordi, Casal d'estiu...i finalment introdueix de forma esporàdica activitats de temàtica variada i que responen als interessos dels infants (Skate-board, Gegants, Diables...)

Calendari:

El nostre horari d'atenció als infants és de 16.30 a 19.30 hores. L'horari de despatx és de 15.00 a 16.30 hores. Els matins s'aprofiten per a coordinar-nos amb els diversos agents socials i professionals que interactuen amb els nostres infants i les seves famílies. Atenció al públic als matins i amb visita concertada.

Dades de contacte

tel
938466648

ARTICLES RELACIONATS