Vés al contingut
visita sun power

Una delegació de Gedi es va desplaçar fins a Tànger per poder conèixer directament una de les cooperatives que s’ha impulsat a la localitat marroquina i poder compartir amb la delegació que Gedi té en aquesta ciutat.

Sun Power és una cooperativa que està formada per dones marroquines en situació de vulnerabilitat. Moltes d’elles són enginyeres i en el marc del projecte, han aconseguit crear un forn solar per poder cuinar. Un forn que en aquests moments ja està en fase de comercialització.

També estan treballant en un altre producte com és un forn per assecar plantes aromàtiques, una demanda que ha arribat de diferents zones agrícoles marroquines.

Aquests projectes s’estan impulsant gràcies a la col·laboració de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional i algunes institucions marroquines.

L’expedició de Gedi també va poder conèixer de primera mà tot el treball de relacions internacionals que està duent a terme en Mohamed El Souaidi, soci de la nostra cooperativa i delegat dels diferents projectes que se n’han anat impulsat al Marroc en els últims anys.

MÉS ARTICLES