Vés al contingut
Visita municipal al CEIF Can Puiggener

 

Aquest cap de setmana han començat les jornades de portes obertes de les Llars d’Infants de Sabadell, conegudes com a Centres d’Educació  Infantil i Familiar (CEIF). GEDI en gestiona les de l’Andreu Castells, al barri de Can Rull, la de Can Puiggener i la d’Arraona, al barri dels Merinals. La primera jornada de portes obertes va ser el dissabte 16 al CEIF Andreu Castells de 10 a 14h, el divendres dia 29 es podrà visitar el CEIF Arraona de 18 a 20 hores i el dissabte 30 de 10 a 12 al CEIF Can Puiggener.

 

Els centres infantils municipals de Sabadell es caracteritzen per disposar d’unes instal·lacions molt adequades i còmodes i per oferir una oferta educativa de molta qualitat. A Gedi tenim molt clar que l’alumne i la seva família formen part d’un tot i com a tal es planteja qualsevol acció pedagògica.

 

Per a més informació:

Andreu Castells: 93 746 02 00

Can Puiggener: 93 724 47 18

Arraona: 93 727 62 24

 

A la imatge la visita que el regidor d'educació de l'Ajuntament de Sabadell, Joan Berlanga, acompanyat de Montserrat Duran, cap del servei d'Educacio municipal i Anna Salmerón, cap de secció de centres municipals, al CEIF Can Puiggener