Vés al contingut
Hort és de totes

El projecte 'L'Hort és de totes', impulsat per l’Ajuntament de Sallent i la cooperativa Gedi segueix treballant aquest estiu de forma intensa. I tot això després d’un crus que ha finalitzat amb activitats veritablements destacables. 

Va ser al mes de maig quan alumnes de 4rt d’ESO de l’INS Montserrat van finalitzar la seva estada a l’hort comunitari amb una visita als Horts de Producció i a 'l’Hort d’Aprendre' de l'espai “Món Sant Benet”, amb una sortida final al Karting de Sallent i un taller de pizza vegetal amb els productes cultivats per ells mateixos.

Nois i noies que han participat en el projecte ‘L’hort és de totes” també van poder visitar l’Escola Agrària de Manresa per participar en els dos itineraris que ofereix l'escola, un d'ells destinat a l’agricultura ecològica i un altre a energies renovable.

A més durant el curs s'ha signat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sallent i la Fundació Ampans per possibilitar la participació de les seves usuàries al projecte l'Hort és de totes que gestionem des de la nostra cooperativa.

MÉS ARTICLES