Vés al contingut
La tradició de les cireres a Gedi

Per a Gedi, un dels millors dies de l’any, és sense cap mena de dubte, el dia de repartir cireres, un fet que fem anualment entre els nostres amics i que s’ha convertit en tota una tradició.

Sí, fa uns dies va començar el repartiment dels 500 quilos de cireres entre clients, proveidors, treballadors, socis...

Gedi, fa més de dues dècades, va iniciar la seva història a Sant Climent de Llobregat, una localitat coneguda per la seva qualitat en la producció de cireres. Gedi sempre ha tingut el compromís de l’arrelament a la terra, de no deixar enrere els seus origens, de tenir clar qui som i què volem ser, és a dir, els valors són intactes, encara que el volum de treballadors i facturació ja no sigui el mateix que aleshores. Som Cooperativistes.

Dia màgic

Repartir les cireres és màgic. Les cares de les persones que les reben sempre, invariablement, es transformen i acaben dibuixant un ampli somriure a qui les rep. Sempre són benvingudes, proporcionen un moment de plaer i, per sobre de tot, s’han de compartir. I aquesta és la gran metàfora que volem també transmetre: compartir allò que tenim, gaudir del propi gaudi i del qui tenim al costat.

Un any més hem repartit les #cireresgedi, i com sempre ha estat un plaer.

Ah, i si no ho has fet encara, pots tuitar o fer un post o story a Instagram amb el hastag #cireresgedi i si ens menciones @gedi_sccl ho compartirem! O penja-ho al nostre facebook www.facebook.com/gedi.coop.

Gràcies.