Vés al contingut
equips escoles bressol

Els sis equips de les escoles bressol municipals gestionades per GEDI, es va trobar per primera vegada a la jornada de treball que va tenir lloc al CEIF Can Puiggener.

Aquesta trobada, que va girar entorn al nou decret que ordena l’educació infantil, va comptar amb una primera ponència de l’Eva Sargatal, formadora de mestres, secretaria de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, i directora de la revista Infància. En segon lloc els participants es van organitzar en petits grups per reflexionar al voltant de diferents situacions d’aprenentatge en moments de la vida quotidiana a l’escola.

L’equip del CEIF Arraona, per la seva experiència formativa prèvia, va tenir un paper fonamental en aquests grups de treball, podent acompanyar a la resta d’equips en el primer esbós de situació d’aprenentatge.

Totes les persones que hi van participar van tenir l’oportunitat de reflexionar i debatre envers aquest nou decret, que ens dona l’oportunitat de portar a terme la nostra tasca educativa amb el rigor que mereixen els infants de 0-3 anys

I per finalitzar la jornada, els equips van poder gaudir d’una estona distesa amb un fantàstic dinar preparat per Frescoop.

Va ser una gran experiència que ben segur es repetirà cada curs!

Perquè “Compartir sempre és aprendre”!

MÉS ARTICLES