Vés al contingut
Gedi Coronavirus

Com totes les persones, com totes les empreses, d’avui per demà, hem vist alterada de forma seriosa la nostra realitat social i econòmica a causa del confinament que comporta el Coronavirus. I per això hem hagut de prendre les mesures necessàries per adpatar-nos a aquesta situació.

Les nostres oficines, com no pot ser d’altra manera, estan tancades, tot i que el personal esta teletreballant i en constant contacte a través de videoconferències i trucades.

Donar servei al mes dèbils

Una de les grans prioritats ha estat el control de la gestió dels centres juvenils i d’acollida que gestionem. Hem de seguir donant servei, a l’hora que tenim encara més clar, que l’hem d’oferir amb les màximes garanties de protecció a les persones que allà hi conviuen i també a les persones professionals. Per això estem prenent totes les mesures possibles amb la vocació de servei que sempre ens ha caracteritzat. Protegir a les persones més dèbils forma part del nostre objectiu.

Els nostres projectes continuen actius; 

De forma presencial, en els serveis essencials. Especialment en centres residencials d'acollida d'infants i joves, i en serveis adreçats a la gent gran.

De forma telemàtica en tots aquells projectes on han quedat confinats tant els treballadors com els usuaris del servei.

Alhora, ens hem vist obligats a acollir-nos a la les mesures d’ajuts anunciades pel Govern.

La nostra activitat ha caigut significativament  fins a nou avís. Tot això ens ha portat a haver de fer un ERTO,  per tal que un cop passada la crisis sanitària poguem retornar amb garanties als nivells d'activitat inicial.

Agrair i destacar la bona predisposició d’usuaris i treballadors. Estem esperant que passin aquests moments delicats per poder tornar-vos a abraçar!

Gràcies i molta força !!!!

MÉS ARTICLES