Vés al contingut
Gedi contracta 8 joves tutelats i ex-tutelats gràcies al programa “Treball i Formació Línia Joves 2020 per tutelats i extutelats”

Des de finals d'octubre, i gràcies al “Programa Treball i Formació per a joves tutelats i ex-tutelats” de la DGAIA, la cooperativa ha pogut contractar 8 joves durant el període de renovació documental de residència i treball. D'aquesta manera els 8 nois seleccionats podran continuar el seu procés d'emancipació a la vida adulta amb un contracte laboral que se’ls ha ofert  des de la cooperativa GEDI GESTIO I DISSEINY.

A tot Catalunya s'han creat 279 contractes per a joves de 17 a 21 anys tutelats o ex-tutelats finançats pel Fons Social Europeu-FSE. amb un total de 6.500.471 euros. Aquest projecte s'ha dut a terme gràcies a la participació del Servei Públic d'Ocupació Estatal, el Servei d'Ocupació de Catalunya i la Generalitat de Catalunya.

Aquest projecte neix des de la necessitat que presenten aquests joves i des de la coresponsabilitat social. Per tot això, es treballarà un projecte formatiu laboral enfocat a l'adquisició de coneixements i habilitats necessàries per a dur a terme el manteniment de cases rurals així com competències transversals a nivell formatiu. El lloc on realitzaran l'activitat laboral és la finca de Can Colomer dels Escarabats situada a Sant Climent de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat. La versatilitat de la finca ens permetrà que aquests nois adquireixin coneixements de mètodes tradicionals en la reparació de reg, hort, hivernacles... A més del manteniment d'animals com a ovelles, cabres, rucs, gallines etc. El compromís, l'adaptació i l'aprenentatge d'aquests nois és evident pel que si necessites qualsevol d'aquests serveis no dubtis a contactar-nos.

MÉS ARTICLES