Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

ESCOLES BRESSOL

L’assistència dels infants a les escoles bressol és el primer pas en la seva educació més enllà de l’entorn familiar, context educatiu per excel•lència.
El projecte d’escoles bressol de GEDI SCCL vetlla per l’atenció dels infants i de les seves famílies. Considerem fonamental poder oferir un suport i un acompanyament als pares i a les mares que els faciliti la tasca de criança dels seus fills i filles durant les primeres etapes de desenvolupament.  A més de complir una funció educativa, compleixen una funció social, facilitant que les famílies puguin compatibilitzar la vida professional amb la vida familiar.
Cadascun dels centres d’educació infantil i familiar compta amb un equip de professionals que ofereix un  servei d’alta qualitat amb l’objectiu de potenciar i afavorir les capacitats dels infants respectant les seves singularitats i ritmes d’aprenentatge. Tot i tenir aquests objectius compartits, els CEIF Andreu Castells, CEIF Arraona i CEIF Can Puiggener de Sabadell tenen trets distintius propis en funció del perfil determinat de famílies, l’arrelament al territori i les particularitats de cadascun dels equips de professionals.
Us convidem a conèixer-nos visitant els nostres blocs: 

 http://ceifandreucastells.blogspot.com.es/

http://ceifarraona.blogspot.com.es/

http://ceifcanpuiggener.blogspot.com.es/

 

 

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.