Vés al contingut
Formació del SIAP sobre vincle afectiu
El SIAP (Servei Integral d’Atenció Psicològica) va realitzar una sessió formativa sota el títol de “El vincle afectiu i la seva importància en el desenvolupament de l’infant” als equips educatius de les escoles bressol municipals de Sabadell que gestiona Gedi: CEIFs Arraona,  Andreu Castells i Can Puiggener.

A la sessió es varen exposar els conceptes bàsics de la teoria del vincle afectiu, els diferents elements que possibiliten la construcció d’un vincle segur en l’infant i els processos mitjançant els que opera el vincle en el desenvolupament  socioemocional i cognitiu de l’infant.

La formació va tenir una gran acollida per part dels assistents, esdevenint un espai de reflexió de la  pràctica educativa i de millora de les competències professionals.

Entre d'altres serveis, el SIAP acaba d'obrir unes noves instal·lacions al carrer Llull 29, de Barcelona per oferir en òptimes condicions atenció psicoterapèutica individual i familiar tant a nivell públic, a través del finançament del programa CaixaProinfància de  l'Obra Social la Caixa i del Departament de Família i Infància de l'Ajuntament de Barcelona, com a nivell privat.

El SIAP és un servei amb llarga experiència i que compta amb professionals experts i de llarg recorregut.

Les persones o nuclis familiars que puguin necessitar aquest servei poden dirigir-se al mail siapgedi@gmail.com 

MÉS ARTICLES