Vés al contingut
El campió del món Toni Elías, nou motorista de Camàlics

El campió mundial Toni Elías serà el nou pilot de la Plácido, la moto de Camàlics, durant l'any 2021

Toni Elías, que l'any 2010 es va proclamar campió del món de Moto 2, serà el proper motorista de Camàlics, el nou projecte de repartiment sostenible que s'ha creat a Manresa i que entre la seva flota disposa de La Plácido, una moto elèctrica de gran capacitat.

Elías actualment estava disputant el mundial de SuperBikes als Estats Units, però aquest 28 de Desembre ha decidit tornar a la capital del Bages, on va néixer i créixer com a esportista destacat.

Elías manté amistat amb algunes de les persones que actualment treballen a camàlics i s'ha interessat per participar en el projecte d'inserció social. El manresà, a més, vol explotar totes les possibilitats que poden donar de si les motos elèctriques, amb el que Camàlics, no només farà repartiments per tota la comarca sinó, que a la vegada, es convertirà en un banc de proves per a motocicletes elèctriques gràcies a l'aportació del campió Manresà. Elías ha assegurat que "tenia ganes de tornar a Manresa i trobar un projecte tan motivador com aquest ha fet que hagi acabat prenent aquesta decisió".