Vés al contingut
Casa Nostra Canovellas, teletreballant

El Centre Obert Casa Nostra de Canovelles és un dels serveis veterans de Gedi. El confinament no ha aturat l’activitat d’especial atenció als nens i nenes considerats en situació de risc o vulnerabilitat social. Les nostres companyes no han tingut cap mena de problema per adaptar el servei al teletreball i mantenir un contacte diari, a través de videoconferència, amb les nenes i nens que atenen durant aquest curs per fer-los un acompanyament proper en aquests dies de confinament. Tot això sense oblidar la coordinació amb els Serveis Socials de la població i les comissions socials de les escoles.

També han fet carrer. Les nostres companyes han visitat la canalla que atenen, mantenint totes les dinàmiques de seguretat, i els hi han fet arribar una targeta moneder que ha facilitat el consistori per a totes les famílies usuàries.

 

#canovellesdesdecasa

Aquest és un projecte molt interessant en el que les nostra companyes hi participen amb altres serveis de la població.   Es basa en l’elaboració de vídeos  amb tallers per a compartir amb les famílies a través de les xarxes socials.

I és que l’ús de les xarxes no li ve gens de nou a les nostres companyes del Centre Obert Casanostra de Canovelles. Des de fa un temps gestionen un instagram molt ben treballat i molt interessant de seguir @casanostracanovelles.

 

Com veieu les companyes segueuixen ben actives, mantenint reunions virtuals amb molts professionals i adaptant-se perfectament a l’extraordinària situació de pandèmia mundial.