Vés al contingut
formacio hort es de totes

Des del passat mes de novembre, el programa “L’Hort és de totes” impulsat per l’Ajuntament de Sallent i la cooperativa d’Iniciativa social GEDI, ha estabert col·laboració amb el projecte “180º” destinat a oferir formació prelaboral a alumnes de 3r i 4rt d’ESO de l’institut Llobregat, els quals disposen d’una adaptació curricular.

Un total de 4 estudiants han iniciat l’estada de pràctiques a “l’Hort és de totes”. Aquests alumnes conviuran amb la resta de grups que participen en aquest espai.

De la seva participació a l’hort, n’obtindran una qualificació que els ajudarà a poder aconseguir l’acreditació de la titulació d’Educació Secundària Obligatòria.

L'hort és de totes, més enllà de la seva activitat formativa permanent, també organitza acitivtats com el taller el món de les llavors que va realitzar Les Refardes, una cooperativa sense ànim de lucre dedicada a la producció de llavors de varietats locals. Un taller que es suma a altres que s'organitzen de forma trimestral com tallers de cosmètica i productes naturals, entre d'altres.

MÉS ARTICLES