Vés al contingut
UEC La Clau de Manresa

D’aquí unes hores, haurem acabat d’entregar totes les notes als alumnes de la UEC La Clau que Gedi gestiona a Manresa. Haurà acabat el Tercer trimestre, que significa fi de curs i comiat. Tal i com ja vam fer el segon trimestre aprofitem aquesta calma i silenci inusual per reflexionar i explicar-vos com ha anat aquests dies.

La veritat és que el curs ha anat més ràpid del que en un principi semblava. A nosaltres els educadors ens han quedat moltes activitats, idees, classes i sortides que ens hagués agradat fer.

Durant el tercer trimestre hem invertit moltes classes i sessions en orientació educativa i laboral: hem fet qüestionaris d’autoconeixement, currículums, cartes de presentació, visita a la Fira d’estudiants, hem conegut diverses professions, hem repassat els itineraris educatius, etc.

També hem gaudit del bon temps per anar d’excursió pels voltants i descobrir els tresors que ens amaga el Bages.

Una part del temps també la hem dedicat a treballar els esports. Molts dels nostres alumnes parlàvem de ser entrenadors de Futbol, així que durant diferents divendres hem après a preparar i portar a terme entrenaments. Ho han fet súper bé!!! tant la planificació com l’execució.

Hem fet graffitis i hem pintat dues de les persianes que encara estaven de color blanc.

Ens han vingut a parlar des de l’àrea de Salut de l’ajuntament de Manresa sobre els tatuatges i els pearcings i ens han fet bones recomanacions ha tenir en compte.

Hem fet classes de geografia, hem parlat de les eleccions, hem creat partits politics a classe i els hem votat. Hem fet anglès, debats, lectures, deures i un munt de coses més.

Hem rigut, hem plorat, ens hem enfadat, ens hem perdonat, ens hem emocionat, ens hem equivocat i també hem encertat. Ens hem dit adéu, i ens estem desitjant el millor, que no s’amoïnin s’hi s’equivoquen i que gaudeixin de quan encerten.

Esperem que els que marxen hagin gaudit del seu curs a la UEC i els educadors ja comencem a preparar-nos pels següents.

Bon estiu a totes i tots.