Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Servei de Mediació Ciutadana de Mataró: Mediació reparadora

Des del 2007 el Servei de Mediació Ciutadana de Mataró ha estat treballant la mediació reparadora amb joves infractors de l’ordenança de civisme, mitjançant un projecte que s’articulava bàsicament en un curs de formació com a alternativa a la sanció.

A mitjans del 2013, amb l’objectiu de millorar l’atenció als joves i adaptar-nos a les noves problemàtiques, aquest projecte es va  reorientar metodològicament amb la intenció de potenciar tant el treball individualitzat com la coordinació amb altres serveis municipals per donar una atenció més integral. La nostra pretensió és que la intervenció reparadora iniciï un canvi conductual en el jove i en el seu entorn familiar de manera que es converteixi en un actiu de canvi en la vida del jove.

En el darrer any, 2014, hem consolidat aquest nou model de treball amb un alt nivell de satisfacció per part dels usuaris i els professionals participants, fet que ens encoratja a seguir endavant amb entusiasme i respecte.

Comentaris

Cognom: 
Jódar
El teu comentari: 

És agradable llegir aquestes bones notícies. Felicitats!

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.