Vés al contingut
Reobren 15 Espais Socials de Fundació Catalunya-La Pedrera que gestiona Gedi

Aquest setembre 15 dels 23 Espais Socials de Fundació Catalunya-La Pedrera que gestiona GEDI, han reobert les seves portes després de que la pandèmia fes aturar tota activitat en aquests espais el 14 de març. La intenció és que durant els propers mesos s'obrin els 8 espais socials restants.

En aquests 15 Espais Socials, arrenca el programa REMS (Programa de Reforç i Estimulació de la Memòria i la Salut) i en 8 d'ells també ho fa el programa PAE (Programa d'Acompanyament Educatiu). Al llarg dels propers mesos s'anirà extenent l'obertura als diferents Espais socials de Fundació Catalunya-La Pedrera que gestiona la cooperativa.

Alhora d'obrir els espais , s'ha pres totes les mesures d'higiene i seguretat que marca el departament de salut. Es prenen temperatures, es guarden els registres de la gent que accedeix a l'espai, els grups son estables, s'han retirat els objectes d'us individuals, s'han reforçat els serveis de neteja, s'han fet formacions als professionals, s'han marcat els espais per garantir les distancies de seguretat, s'han distribuït gels hidroalcohòlics per totes les sales, desinfectant per superfícies comunes (wc, etc), mascaretes obligatòries...