Vés al contingut
mengemBages un dels millors supermercats on line de l'estat espanyol
03/11/2016

La web Tlife.guru, associada al diari El País, i que s’ha convertit en una de les pàgines de referència a l’estat Espanyol en tecnologia aplicada a la vida, ha classificat al projecte mengemBages com un dels cinc millors supermercats on line sense intermediaris de l’estat.

Tlife.guru destaca de mengemBages la gran varietat de productes que es poden adquirir i la seva aposta per connectar consumidors i productors.

MengemBages és un projecte de la cooperativa Frescoop que té com a un dels seus grans objectius la promoció dels productes de productors i elaboradors de la comarca del Bages i comarques veïnes.

mengemBages va néixer al desembre del 2011 com a cooperativa mixta de treballadors, consumidors i productors, una iniciativa social i sense afany de lucre que es dedica a la distribució d’aliments de proximitat per a particulars i col·lectivitats amb una clara voluntat de treballar amb i pel territori. MengemBages ha creat una xarxa de productors locals que posen a la venda productes de temporada, molts d’ecològics, però sobre tot de proximitat que es poden adquirir a través de www.mengembages.coop, a les botigues del carrer del Bruc, 59 de Manresa i de la carretera del Pont de Vilomara 122 o bé a través del telèfon 602215931 o el seu Whatsapp. A més, mengemBages té una rèplica al Baix Llobregat amb www.mengembaix.coop.

 

Terra de Profit

En la línia de poder connectar consumidors i productors i de potenciar l’economia local, que ha servit per rebre la nominació de Tlife.guru, mengemBages està impulsant el segell Terra de Profit juntament amb el Celler Cooperatiu d’Artés, Ecopallareta i el projecte TornaTerra en el que Frescoop està directament implicat i que pretén recuperar paisatge i productes a través de la recuperació de petits horts abandonats on es planten llavors de productes autòctons que actualment no estan en ús per poder retornar-los a la seva comercialització.

Terra de Profit es vol convertir en un segell que identifiqui els productes de la nostra zona, i que potenciï la comercialització de circuit curt a través de petits i mitjans productors que hi posen tots els sentits, esforços en elaborar productes de qualitat.

Aquest ha estat un dels objectius de mengemBages des de la seva creació al Desembre del 2011. Un treball que ha servit per poder rebre aquesta distinció per part de la web de referència Tlive.guru.

MÉS ARTICLES