Vés al contingut
Equip del projecte Future++

Més de 70 persones es van donar cita a l'espectacular sala d'actes 1899 del FC Barcelona per conèixer de primera mà els resultats del projecte europeu Future++ Sport and Social Inclusion future for children.

Es tracta d'un projecte que promou la inclusió social entre infants i joves a través de la pràctica esportiva. Entre d'altres objectius, ofereix un curs per a professionals de l'àmbit esportiu que facilitarà eines que ajudin a la integració social a través de l'esport.

El projecte europeu ha estat liderat per la cooperativa Gedi i han participat de forma directa la Fundació FC Barcelona, l’INEFC i el Club de Lluita La Mina, com a representants catalans. El projecte s'ha emmarcat en un àmbit europeu en el que han participat entitats de fns a sis països de la Unió Europea.

El projecte es va iniciar l'any 2020 i durant l'acte es van presentar les conclusions i els resultats immediats de la investigació i creació d'eines dirigides a professionals de l'esport. També s'ha creat una xarxa d'entrenadores i entrenadors europeus per conscienciar i compartir experiències, recursos i bones pràctiques. 

La Fundació FC Barcelona va ser l'amfitriona de tots els actors europeus que han participat del Future++ Sport and Social Inclusion future for children.

MÉS ARTICLES