Vés al contingut

Unes jornades empresarials per debatre sobre "El model d'empresa necessari per fer front als reptes socials d'avui i demà" van cloure els actes de celebració del 30+2 aniverari de la creació de la cooperativa Gedi.

La Pedrera va ser l'escenari d'una trobada de sòcies, treballadores, empreses amigues, institucions i clients per pensar i projectar com ens agradarien que fóssin els models d'empresa per fer front als nous reptes que s'han obert amb el panorama actual. Es va debatre des de diferents mirades, en diferents taules, una sobre política pública, sobre coneixement, qualitat empresarial i model econòmic, a més de la pròpia visió interna que tenim a la cooperativa.

Una jornada de profit, de la que en van sortir conclusions prou interessants i que properament recollirem en document de treball. Un acte d'aniversari que va servir no per deixar fixada la mirada enrere i en tot el que ens ha fet arribar on som, sinó projectant mirada cap al futur, fins que poguem celebrar-ne 30 més.

Aquest també és un bon moment per agrair a totes les persones que vau estar a l'acte la vostra companyia i generositat i per agrair a totes les persones que un moment o altre, en aquest 30+2 anys de l'existència de Gedi heu estat amb nosaltres o al nostre costat.