Vés al contingut
Insercio laboral Gedi

Gedi gestiona una nova edició del programa Orienta 2023-2024 a dos punts d’actuació: Badalona i Barcelona.

El programa Orienta, que s’ubica dins l’àmbit d’inserció laboral de la cooperativa, té com a objectiu oferir acompanyament personalitzat per a la millora de l’ocupabilitat de les persones participants. Aquestes millores s’assoleixen a través de sessions individuals i grupals de:

  • Definició del perfil professional i disseny de l’itinerari professional
  • Coneixement de canals i eines de recerca de feina
  • Coneixement de l’entorn laboral i assessorament en processos d’intermediació i inserció

 

Aquesta nova convocatòria s’ha iniciat el desembre 2023 i preveu una durada de 12 mesos. Durant aquest temps, un equip de 6 treballadores conformaran els equips de treball per tal d’assolir els objectius del programa.

El programa preveu atendre com a mínim 90 persones durant el termini d’un any als diferents territoris, amb un 75% de persones derivades per part de les Oficines de Treball de referència i un 25% de borsa pròpia  provinent de la xarxa i agents socials del territori.

 

INDICADORS 2022-2023

Aquesta és la segona convocatòria que Gedi gestiona el programa Orienta i ho fa amb la solidesa dels resultats assolits en l'anterior programa. Els podeu consultar a continuació:

 

indicatius orienta 2023

 

QUI HI POT PARTICIPAR?

Les persones demandants d’ocupació en situació d’atur i les persones treballadores en situació de precarietat laboral.

Els requisits de participació són estar inscrit/a al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb la demanda activa en el moment d’iniciar el programa.

Les accions són sense cost per a les persones participants i les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Treball corresponent, o bé a la nostra entitat.

  

Per a més informació: http://serveiocupacio.gencat.cat

 

FINANÇAMENT

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

 

logos orienta

MÉS ARTICLES