Vés al contingut
Serveis promoció ocupació

L’àmbit de promoció de l’ocupació de Gedi ha celebrat la seva trobada anual entre serveis i programes per tal de valorar com estem treballant, cap a on anem i què ens cal per seguir treballant enxarxades.

La jornada, ha comptat amb la participació de tots els serveis de l’àmbit (Empresa d’inserció, Incorpora, MAIS, Ocell de Foc, Orienta, SLO Alella, SLO Dosrius, SLO La Roca del Vallès i Treball i Formació) i s’ha dut a terme a l’oficina que la cooperativa té a Badalona.

La jornada ha servit per generar un espai de treball i cohesió entre els diferents serveis que, distribuïts geogràficament pel territori, requereixen d’espais de trobada per refermar les relacions entre els equips i treballar en una mateixa línia comuna.

La primera part ha servit per posar focus en allò que estem fent, consensuar noves propostes de millora dins l’àmbit i la devolució de les tasques ja implementades durant l’any. La segona part de la jornada ha constat d’un espai de treball que ha permès dissenyar i crear propostes d’orientació sociolaboral a partir d'accions creatives i diverses disciplines.

Aquesta jornada, forma part de la proposta anual d’espais de treball conjunt dins de l’àmbit que es complementa amb els espais de supervisió, grups de treball per continguts, trobades d’orientació i prospecció, entre d’altres.

 

MÉS ARTICLES