Vés al contingut

Els i les alumnes de l'escola tenim la sort de tornar a participar per segon any en el projecte Fem Dansa! que organitza el teatre Kursaal de Manresa.

En aquest projecte participen 400 nois i noies provinents de 12 centres de secundària de la comarca del Bages i que amb l'ajuda d'un equip de ballarins professionals crearan diferents coreografies que formaran part d'un espectacle col.lectiu.

Els joves de la UEC ja han participat de 2 de les 8 sessions per tal d'anar creant els moviments que anirant acompanyant la música “Els planetes d'Holst”.

Poder participar d'una activitat com aquesta és una gran oportunitat educativa per a tots/es nosaltres resaltant aspectes com:

  • Conèixer la disciplina de la dança com a expressió artística.

  • Participar d'un procès creatiu col.lectiu.

  • Treballar l'expressió corporal.

  • Superar les inseguretats i la por escènica.

  • Conèixer i utilitzar les instal.lacions d'un teatre professional.

  • Passar-ho bè i conèixer altres alumnes de molts instituts.

La valoració dels joves que ja han participat d'aquesta activitat en altres ocasions han expressat que es tracta d'una expèriencia inolvidable i molt molt emocionant.

La funció tindrá lloc el proper divendres 13 de març a la sala gran del Kursaal. Les entrades ja estan a la venta al preu de 8 euros. Esteu tots i totes convidats.

Seguirem informant de les activitats i projectes que tenen lloc a la nostra petita i gran escola.

L'equip d'educadors/es de la UEC La Clau.

MÉS ARTICLES