Vés al contingut
14/12/2016

El servei de Mediació Ciutadana i el Projecte en suport a les Comunitats de Veïns de Mataró -serveis gestionats per Gedi- han estat notícia al TN comarques, d'aquest migdia. 

En motiu de la constitució de la Comissió sobre ocupacions a l'ajuntament de Mataró, un equip de periodistes de TV3 van acompanyar, en la seva tasca diària, als diferents professionals que de manera coordinada intervenen en casos derivats d'ocupacions en habitatges de la ciutat. El servei de Mediació Ciutadana, el PSCV treballen conjuntament amb la policia local, serveis socials, salut pública o el servei de llicències per tal d'abordar de manera integral aquestes problemàtiques.

L'objectiu de la comissió i d'aquest treball transversal dels diferents serveis municipals que hi intervenen és, d'una banda, donar resposta a les persones necessitades d’habitatge (incorporant-les en els circuits dels serveis socials municipals); i de l'altra, protegir als veïns afectats per les conseqüències derivades de les ocupacions delinqüencials (riscos derivats d'instal·lacions manipulades; deteriorament de comunitat, estat de la convivència,...).

Podeu veure la notícia a través d'aquest enllaç.

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/augmenten-les-ocupacions-de-pisos-a-mataro/video/5637487/

 

MÉS ARTICLES