Vés al contingut
01/10/2022

Com cada inici de curs, en el marc de les cures internes, l’equip del Servei de Mediació Ciutadana de Mataró de Gedi vam celebrar una jornada de cohesió d’equip.

Aprofitant que aquell mateix dia tenia lloc la sessió de tancament del procés supervisió d’equip iniciat al gener amb la facilitació de la cooperativa Esberla, SCCL, els companys i companyes vam aturar la jornada laboral habitual per dedicar temps a cuidar-nos tot forjant l’equip.

En primer lloc, vam gaudir d’un dinar relaxat al Cafè Nou (gestionat per la Fundació Maresme), l’antic cafè de la Unió de Cooperadors de Mataró.

A la tarda, tot passejant pel centre històric de la ciutat, vam anar a conèixer el projecte de la Feixa, supermercat cooperatiu a Mataró. Més tard vam acostar-nos a l’espai cultural La destileria on vam poder gaudir de les obres d’artistes locals i els seus tallers de creació.

Varem continuar la jornada endinsant-nos en el MAC, a l’antiga presó, per veure l’exposició Order/Democràcia, una producció artística que incorpora el llenguatge de l’opera per provocar la reflexió al visitant al respecte de conceptes com la democràcia, el poder, l’ordre, el consum, l’art contemporani.

I així, després d’una jornada de cura i construcció d’equip, entomem el nou curs enfortits i amb ganes de nous reptes i projectes per seguir donant resposta a les necessitats de la ciutadania, després de 20 anys d’existència.

MÉS ARTICLES