Vés al contingut
Programa Mesures Actives Inserció

Després d'un any i dos mesos d’intervenció ha finalitzat el programa de Mesures Actives d'Inserció per a persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania, anteriorment anomenat MARMI. GEDI ha gestionat el programa a les poblacions de Granollers, Sant Vicenç de Castellet i Sant Andreu de la Barca, a través d’una subvenció per part del Departament de Treball, Afers socials i Famílies i el Fons Social Europeu.

L'objectiu general del programa ha estat facilitar la inserció laboral les persones que perceben aquesta prestació. S’ha pogut insertar al 50% de les places atorgades, un bon resultat, fruït d’un treball sostingut en el temps on es realitzen accions d'orientació laboral, practiques en empresa i la prospecció d'ofertes de treball. Aquestes accions s’han realitzat tant individual com grupalment i han servit per formar les persones participants en competències que els facilitin l’accés a un lloc de treball .

Actualment s'està tancant el programa i s'està treballant per a presentar el projecte a altres municipis del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Maresme, Baix Llobregat i Bages.

MÉS ARTICLES