Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Camàlics a la fira Baika de Vic

Camàlics, el projecte de transport urbà sostenible que Can Colomer dels Escarabats a iniciat a Manresa, va participar en la taula rodona sobre repartiment de mercaderies urbà que es va organitzar en motiu de la fira Bika de Vic. 

En aquesta trobada camàlics va participar amb altres ecologístiques catalanes com coopdepedal, de mataró, La Sàrria de Sabadell, Mensakas de Barcelona i Areté, de Vic. Tots junts van analitzar les problemàtiques, les fortaleses i el futur immediat que viu aquest sector incipient de la distribució de mercaderies de forma sostenible en entorns urbans.

La xerrada també va servir per posar en valor el projecte Fem-ho fàcil en el que es treballa per dinamitzar i fomentar el producte local i ecològic en quatre àmbits d'actuació: servei a les productores, comercialització omnicanal del producte de petites productores locals, distribució en vehicle no contaminant i propostes de producte elaborat. 

Gràcies a aquest projecte entitats com Camàlics i Osonament estan treballant en la possible creació d'una aplicació específica per poder donar resposta a alguna de les demandes logístiques que està demanant aquest incipient mercat.

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.