Vés al contingut
Palacio de Congresos de Gijón

Gijón ha estat escenari del X Congreso Nacional del Alzheimer, a la ciutat de Gijón. Les sessions del congrés han estat centrades en les recents investigacions i els nous tractaments en les sinergies amb les Teràpies No Farmacològiques, com el programa de Reforç i Estimulació a la Memòria i la Salut (REMS) per al que Gedi treballa als 19 equipaments de Fundació Catalunya La Pedrera.

Aquest congrés és organitzat per la Confederación Española de Asociaciones de Familiares de Personas con Alzheimer y Otras Demencias (CEAFA). Es tracta d'una entitat que engloba 300 associacions de familiars amb persones que pateixen aquesta malaltia neurodegenerativa.

L'alzheimer és una síndrome que afecta a 55 milions de persones i que es preveu que al 2050 generi incidència a 131 milions de persones.

El Congreso Nacional del Alzheimer va comptar amb la participació de prestigiosos professionals de la Salut com el Dr Mircea Balasa, neuròleg de la Unitat D'Alzheimer de l'Hospital Clínc de Barcelona; el doctor José Miguel Láinez, President de la Societat Espanyola de Neurologia, entre d'altres ponents de les associacions, com els equips sociosanitaris i persones afectades per la malaltia.

 

MÉS ARTICLES