Vés al contingut
24/04/2018

El Servei de mediació Ciutadana de Mataró -gestionat des del 2008 per Gedi- ha rebut la visita dels alumnes de 2n de la ESO de l’IES Thos i Codina, que cursen l’optativa de Mediació. L’objectiu d’aquesta assignatura és la de constituir en el curs 2018-2019 un equip d’alumnes mediadors/es capacitats per a la gestió dels conflictes entre iguals que puguin sorgir en el centre educatiu.

La visita s’emmarca dins del procés formatiu de les noies i nois interessats en formar part d’aquest futur Servei de mediació entre iguals del centre. Conèixer el dia a dia d’un servei municipal de mediació ofereix a aquest alumnes l’oportunitat de compartir dubtes, creences i inquietuds entorn la professió i les eines i recursos existents per a la gestió positiva de conflictes.

Tots els assistents han valorat molt positivament la visita i la importància de la tasca mediadora en la millora de la convivència i el cohesionament social.

Activitats com aquestes ens engresquen a continuar treballant en la cultura del diàleg i per la millora de les condicions de vida de tota la ciutadania.