Vés al contingut
Encuentro internacional Colòmbia

Gedi ha participat en la XVI edició de l'Encuentro Internacional de Economia Solidaria que s'ha celebrat a la ciutat colombiana de Neiva. Gedi ha explicat alguns dels projectes que està impulsant, conjuntament amb Frescoop, per a la promoció de la distribució alimentària i de custòdia del territori a través del projecte mengemBages, Supercoop o l'Obradora, a més Can Colomé dels Escarabats. També la participació de Gedi ha permès explicar la xarxa d'ateneus cooperatius de catalunya i la nostra participació a l'ateneu cooperatiu de la Catalunya Central.

La trobada va permetre conèixer molts projectes cooperatius de diferents paisos llatinoamericans i alguns dels principals problemes que es troben les persones productores de cafè, yuca o sucre, entre d'altres. Tot plegat va ser un bon pol d'intercanvi d'experiències entre cooperatives de llatinoamèrica.

la trobada internacional va culminar am bun manifest dels participants internacionals, presentat al govern de colòmbia, per continuar incentivant l'economia social, solidària i popular.

MÉS ARTICLES