Vés al contingut
assemblea gedi

Aquest dissabte dia 1 de juliol es celebra el dia internacional del cooperativisme, una data que a Gedi SCCL ens apel·la directament, perquè el cooperativisme no només él la forma natural d’unir-nos, sinó que en som una empresa ferma defensora dels valors que van associats a la idea cooperativista. Intentem plasmar-ho en el nostre dia a dia, en totes les decisions que prenem, de les més banals a les més transcendentals.

De fet, entre d’altres, ens agrada explicar amb orgull que gestionem l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central una xarxa territorial d’intercooperació que opera a les comarques del Bages, Osona, Berguedà, Solsonès i Moianès. L’Ateneu està format per una assemblea de 34 entitats de les quals 11 són promotores que treballen un pla estratègic a tres anys per al foment i la promoció dels desenvolupament territorial mitjançant l’economia social i solidària.

I tot amb l’objectiu de generar ocupació de qualitat, dinamitzar sectors socioeconòmics estratègis i promoure la intercooperació, entre d’altres.

 

MÉS ARTICLES