Vés al contingut
29/12/2017

La UEC La Clau de Manresa començarà, a partir del gener, un taller de ràdio que permetrà als joves del centre aprendre a fer ràdio, gràcies al projecte de GediMedia, i que culminarà amb l’emissió de la Radio Social a Ivoox. La Ràdio Social s’ha pogut impulsar gràcies a una col·laboració de l'Obra Social de La Caixa que també ha cregut en la proposta.

El projecte de la Radio Social és un dels projectes puntals de GediMedia, que pretén acostar la radio als joves de la UEC ‘La Clau’, un servei que gestiona Gedi. I ho farà d’una forma pràctica, divertida i enriquidora. Els alumnes aprendran a cercar, escriure i locutar notícies i esports, realitzar programes musicals, producció i edició de programes, edició d’àudios i creació d’una pàgina web de la Ràdio Social entre altres.

Els tallers de la Ràdio Social aniran a càrrec de Norman López, periodista de GediMedia, peu de pista a les retransmisions del Bàsquet Manresa a Ràdio Manresa-La SER, produïdes per GediMedia, i corresponsal de RAC1 a la Catalunya Central.