Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Finalitzen obres a diferents locals de Gedi repartits al territori per ubicar-hi projectes que actuïn de forma pròxima

Aquest mes de setembre i octubre, hem estat d’obres a diferents locals de GEDI per tal d’adequar-los a les necessitats de diferents projectes. És tracta dels locals que Gedi té a  Badalona, Barcelona i Manresa, on s’han adequats els locals per desplegar els nous projectes.

A Manresa, el local ha estat batejat amb el nom de l'Òrbita”  ja que acull projectes de gedi i la seva Xarxa. D'aquesta manera a més de ser la seu central de l'Ateneu cooperatiu de la Catalunya central, Gedi Media i projectes d'inserció laboral, també hi disposen d'espais d'oficina i reunió Frescoop i la logística local i ecològica de Camàlics. El local s'ha convertit en un punt de trobada per a empreses de l'economia social i solidària a la capital del Bages.

A Barcelona, a la seu social del Carrer Llull on hi ha les oficines centrals de la cooperativa, s’ha adequat l’espai per acollir-hi el programa Orienta del SOC, alhora que segueix sent la seu del SIAP (Servei integral d’atenció psicoterapèutica) en col.laboració amb diferents entitats com Caixa Proinfància i l’Ajuntament de Barcelona.

A Badalona, la seu acollirà el programa Orienta del SOC, alhora que s’estan establint acords amb diferents entitats i institucions per dinamitzar-hi nous projectes.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.