Vés al contingut
Nutricionistes visiten mengem de l'hort
29/06/2015

 

Un grup d'estudiants nutricionistes, a través de la nutricionista Pilar Sala, han volgut conèixer en primera persona el projecte mengem de l'hort que ha impulsat la cooperativa Frescoop, que està participada per Gedi. La Pilar Sala, a més de ser una nutricionista prestigiosa que s'està especialitzant en ajudar a crear hàbits d'alimentació saludables entre persones que pateixen cancer, és una clienta entusiasta del projecte mengemBages. Entre els visitants alguns com l'Andreia Vilalba que impulsa el blog Ecològic Mami.

Fa uns mesos Freescoop, una cooperativa participada per Gedi, rebia el repte de gestionar una explotació hortícola a l'entorn de Manresa, per jubilació del seu propietari. El company Roger Cadevall va acceptar el repte de crear mengem de l'hort com a complement ideal del projecte mengemBages, ja que així les botigues de Manresa i les pàgines web de mengemBages i mengemBaix tenien l'ooportunitat de poder servir producte propi.

Aprendre al costat del mestre Climent -propietari del terreny- i fer una conversió a ecològic de l'horta que cultiva mengem de l'hort són alguns dels propòsits inicials que s'ha marcat el Roger. El projecte ja camina i, de moment, ja s'estan recollint els primers fruits de la feina feta i la producció s'està comercialitzant a través de les tres botigues que mengemBages té a Manresa i de les pàgines web www.mengembages.coop i www.mengembaix.coop.

Aquest vídeo de 26" en la visita de nutricionistes queda ressumida la filosofia del projecte mengem de l'hort

 

 

MÉS ARTICLES