Vés al contingut
MengemBages celebra el seu quart aniversari
21/12/2015

El dia 17 de Desembre del 2015 va fer quatre anys la cooperativa Frescoop va encentar l’aventura mengemBages que sempre ha anat acompanyada de bracet de Gedi, que aposta fermament per aquesta iniciativa que celebra el seu quart aniversari.

MengemBages  ha aconseguit agrupar una bona colla de productors alimentaris de la comarca i de territoris veïns. Ha estat un quatrieni d’una intensitat màxima. S'ha partit de zero i s'ha anat creixent. Ara ja hi ha tres botigues a Manresa, un hort de producció pròpia i les webs mengemBages i mengemBaix a més de participar de forma activa amb el cafè-restaurant l’Om de Manresa, on es poden tastar productes de la comarca del Bages, a més de gestionar el restaurant La Tossa, ubicat en un emblemàtic espai de l’Anoia. La marca també es pot trobar a la comarca veïna, mengemOsona, tot això mentre el mengemPeix continua fent passes endavant.

El treball dur, continuat i insistent en alguns moments ens ha extenuat, però ha seguit alimentant la il·lusió per seguir endavant amb aquest projecte que engresca i en el es detecta que hi ha una bona acollida.

El quart aniversari ens serveix per enviar mil GRÀCIES majúscules a tots els qui ens heu conegut, hi heu apostat, ajudat o ens heu tastat i també per a tots els que d’ara endavant ho fareu.

A Frescoop se seguirà lluitant pel producte local, pels qui treballen la terra, pels qui treballen a la terra, per acostar-se tant com sigui possible a la sobirania alimentària i per fer xarxa amb l'entorn més immediat.

Estem convençuts que aquest és el camí i no volem defallir!