Vés al contingut
"Medi ambient i vídeo mòbil": el curs gratuït per a joves, de Gedi Media, Meandre i la Fundació Aigües de Manresa

La Fundació Aigües de Manresa - Junta de la Sèquia, Meandre i Gedi Media, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya realitzen un curs de medi ambient i vídeo mòbil per a joves de 12 a 18 anys, al Parc de l'Agulla i tram inicial de la Sèquia. Aquest curs gratuït s'emmarca dins una sèrie d'accions per potenciar els valors l'entorn de la Sèquia i els seus ramals, i de la riba del Cardener, així com el vincle emocional entre societat i medi ambient a través del video mòbil i la creació audiovisual.

A través de la coneixença dels majors punts d'interès mediambiental de la Sèquia i el Cardener en el seu pas per Manresa, i dels punts on la intervenció humana genera un conflicte ambiental, la vintena de joves assistents, van descobrir les diverses tècniques audiovisuals i artístiques, així com quins són els accessoris més adequats per tal de poder elaborar un curtmetratge amb el seu propi mòbil.

El dia 2 de març es celebrarà una nova edició del curs gratuït "Medi ambient i vídeo mòbil". Us hi podeu inscriure a través de l'enllaç https://goo.gl/forms/Rl1yUISJhAwFPHNa2

Aquest curs és el preludi del Concurs de Curtmetratges “Societat civil i medi natural: El valor dels ecosistemes aquàtics”, un concurs per a joves de 12 a 18 anys , per tal de posar en valor el respecte i conservació de l'entorn de la Sèquia, els seus ramals i el Cardener, així com potenciar el respecte i el vincle entre societat civil i medi natural.

Podeu consultar les bases del concurs al web meandremanresa.com/concurs-curtmetratges/

MÉS ARTICLES