Vés al contingut

Gossos estrenen aquest setembre un nou àlbum anomenat ZENIT, que simbolitza la culminació d’una carrera musical amb la combinació perfecta de totes les seves etapes dins un sol disc i gràcies a la iniciativa del grup i de Gedi Media, els seguidors de la banda i qui ho desitgi, tindran l’oportunitat de poder conèixer com viuen els membres de Gossos els moments previs i els posteriors d’un concert important com el que se celebrarà aquest divendres a les 19.15h al Teatre L’Atlàntida de Vic.

Per fer-ho es podrà seguir en directe, a través de la pàgina de Facebook del grup Gossos, el Facebook Live que conduirà el periodista Carles Jódar, que durant la temporada passada va utilitzar el vídeo streaming per realitzar les prèvies i els posts partits de l’ICL Manresa abans de les seves transmissions a través de Ràdio Manresa.

El vídeo streaming començarà a l’entorn de les 19h i explicarà els rituals que segueixen els membres de Gossos abans d’un concert, mentre que un cop acabat el concert els músics explicaran com han viscut la presentació del seu disc.

Presentació abans d’inaugurar el Festival del Mil·leni

Amb el concert d’aquest divendres Gossos estrenen el seu 13è disc, l’11è d’estudi, repassant molts moments del seu procés, com si totes les cançons que han fet al llarg del temps, combinades entre elles, donéssin una visió més àmplia i sòlida del conjunt. Melodies i veus a dojo, fusta de les acústiques i metalls de les elèctriques amb dosis d’electrònica i teclats com mai.

Des del Zenit els Gossos asseguren veure la vida amb certa distància i optimisme i amb ganes de caminar cap a l’altra cara del camí. Gossos es reinventa fluint pel riu que els acompanya, tenint molt clar que el que vingui serà diferent.

Gossos volen seguir creant una banda sonora pels moments que comparteixen amb tantes persones amb qui s’ha trobat pel camí. I, com a generació, reivindiquen ser allà on els toca, des de la força del Zenit.

Per un disc especial i molt marcat per l’evidència de formar part de la vida de tota una generació, el grup ha volgut comptar amb col·laboracions de músics joves, actuals i oberts als canvis com és el cas de l’Alguer Miquel de Txarango, la cantant Judit Neddermann, el compositor Alfred Tapscott i la formació de vents Gots de Tuba.

Després de Vic, Gossos inaugurarà, el 15 de novembre, el Festival del Mil·lèni a la Sala Barts de Barcelona.

 

MÉS ARTICLES