Vés al contingut
Can Colomé

Avui per a Gedi és un d’aquells dies importants per a la nostra cooperativa. Avui hem signat la compra de la finca Can Colomé a Sant Climent de Llobregat. Tot un repte al que ens hi posem després de gairebé tres dècades de crear la nostra cooperativa. I la finca, com no podia ser d’una altra manera, servirà per a equipaments socials i com a una experiència pionera en l’àmbit de la sostenibilitat mediambiental. Dos àmbits en els que ens sabem moure. És allò que ens surt del cor des del primer dia, és la feina que ens dóna sentit i és des d’allà on ens sentim còmodes per aportar el nostre gra de sorra a un món millor.

Avui, a més, tornem als nostres orígens. A Sant Climent, allà on un dia vam pensar que podíem crear una cooperativa on la gent, les persones, fossin el nostre capital més gran. Ja són gairebé tres dècades fidels a la nostra filosofia. I avui, amb la compra de Can Colomé, renovem aquella força, ímpetu i ganes que ens han acompanyat per tirar endavant projectes.

Gràcies a tots els qui ens heu ajudat a que Can Colomé sigui una realitat. I gràcies a totes les persones, des de la primera, fins a l' última, que heu posat el vostre granet de sorra a GEDI.

MÉS ARTICLES