Vés al contingut
Gedi al Forum del Talent

Els propers dies 22 i 29 de juny Gedi i el projecte Torna Terra participen de forma activa en el taller participatiu Empresa i Valors que se celebrarà a les localitats de Cardona i Solsona impulsat per l’Agència del Desenvolupament local de Solsona i Cardona.

Es tracta d’un taller pràctic sobre la gestió empresarial en base a la responsabilitat social que permeti facilitar la incorporació al si de l’empresa i dels projectes emprenedors, d’una cultura fonamentada en el respecte per l’entorn i les persones, tot adoptant mesures de conciliació de la vida personal i familiar, de participació democràtica, de gestió econòmica acurada i de respecte vers el medi ambient. Tot això per aprendre sobre una forma d’emprendre que tingui en compte l’impacte social de l’empresa.

El primer taller, d’inscripció gratuïta, però amb places limitades, es farà el dimecres 22 de juny a l’institut Sant Ramon de Cardona de 15 a 17 hores i el dia 29 de juny a l’escola Arrels de Solsona, també de 15 a 17 hores.

Xavier Gallofré i Arnau Vilaseca

El taller esrà impartit per Xavier Gallofré i Arnau Vilaseca. Gallofré és membre de l’equip de gerència de la cooperativa d’iniciativa social Gedi. És llicenciat en Història i diplomat en Relacions Laborals i en sistemes de gestió de la qualitat, amb una trajectòria de més de 30 anys en projectes cooperatius. Per la seva banda, Arnau Vilaseca és expert en economia social, va formar part de l’equip de gerència de Gedi on es va especialitzar en infància i adolescència en risc d’exclusió i en l’àrea econòmica i laboral. És diplomat en Treball Social, Cultura de la Pau i Economica Cooperativa. Actualment és pagès i un dels impulsors del projecte Torna Terra que recupera espais i sabors.

Les persones interessades en participar al taller gratuït poden verso fent inscipció prèvia al web www.adlsolcar.cat o bé a través del telèfon 973 48 10 09

MÉS ARTICLES