Vés al contingut
Taula Treball Ateneu Cooperatiu Catalunya Central

El Celler Cooperatiu d’Artés ha estat l’escenari de la constitució de la Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central. Aquesta Taula és un espai de treball on es troben cooperatives i administracions per treballar de la mà amb l’objectiu comú de fomentar l’economia social i solidària en el territori de la Catalunya Central i vertebrar un sistema de cooperatives que permeti generar nous llocs de treball i noves formes de concebre l’economia.

Des de Gedi, que estem coordinant aquesta iniciativa a la Catalunya Central, valorem de forma molt positiva la implicació de cooperatives i institucions que auguren l’inici d’un camí apassionant.

A la trobada hi ha assistit, a més de representants de Gedi, altres cooperatives com Frescoop, l’Arada, Sambucus, Dies d’Agost, celler cooperatiu d’Artés i institucions com els ajuntaments d’Artés, Sallent o Manlleu a més de l’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement, el Consorci del Lluçanès i el del Moianès, els Consells Comarcals de l’Anoia i el Solsonès i, també, l’Agència de Desenvolupament del Berguedà

Celler Cooperatiu d'Artés

Un agraïment especial al Celler Cooperatiu per haver-nos acollit en el seu esplèndid Espai Artium. La Cooperativa agrícola ha mantingut l'essència des del 1908, va ser la primera en elaborar cava, la responsable de salvar l’espècie de raïm autóctona Picapoll i avui es distingeixen pels seus vins amb DO Pla de Bages.