Vés al contingut

Al restaurant La Tossa estem molt acostumats a convertir-nos en escenari de persones i grups que venen a celebrar el seu aniversari o qualsevol tipus d’esdeveniment. I ens agrada molt. El cap de setmana pervi al Nadal del 2014, però, vàrem viure una celebració especial: els 100 anys de la Isabel Santano que va venir al restaurant La Tossa acompanyada de la seva família.

És evident que celebrar el centenari d’una persona, en un restaurant, no és el més habitual, per això ens va agradar. I especialment ens va agradar perquè vam detectar l’amor i la devoció que la seva família sent per la Isabel, i per la gent gran en general, que es transmet i que va fer que la celebració fos més emotiva encara.

I aquestes activitats són les que fan més gran la nostra feina al restaurant La Tossa, a Santa Margarida de Montbui, perquè ens permeten transmetre i viure a la màxima intensitat la filosofia de servei a les persones que a Frescoop i Gedi tenim com a premissa.

Gràcies de tot cor a la Isabel Santano i, especialment, a tota la família per haver-nos triat com a escenari de la celebració i haver-nos impregnat una mica del vostre amor i respecte per la gent gran.