Vés al contingut

Coincidint amb la propera finalització del programa MARMI que Gedi Gestiona a Sant Vicenç de Castellet s’ha celebrat a aquesta població la Setmana per l’Ocupació, organitzada pel Servei d’Ocupació i de Promoció Econòmica. Aquesta activitat va cloure amb gran èxit de participació. Les activitats organitzades anaven dirigides a la millora del procés de recerca de feina. El punt final de la setmana el va posar la Taula de Persones Usuàries del Servei d’Ocupació, on han participat  com a ponents vàries persones participants del programa explicant la seva experiència, una activitat que va ser coordinada per Gedi Media.

Durant el 2018 Gedi duu a terme el programa MARMI per primera vegada als municipis de Sant Vicenç de Castellet i Sant Andreu de la Barca i per segona a Granollers. El programa atén a 30 persones a Sant Vicenç i a Sant Andreu respectivament i 60 a Granollers. Des de l’inici al novembre del 2017 compta ja amb 19 insercions laborals a Sant Vicenç, 15 a Sant Andreu i 38 a Granollers.

El programa té com a finalitat la inserció laboral de persones perceptores de la Renda Garantida Ciutadana i consta de diferents accions d’orientació i de pràctiques formatives. El projecte es realitza en estreta col.laboració amb els Serveis d’Ocupació Locals, Promoció Econòmica i Serveis Socials de cada Ajuntament.